Συγκλονίζει η Κορίνα Τσοπέη: «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα»

Κατερίνα Τσοπέη

"Υπογράψαμε το διαζύγιο και μέναμε μαζί έξι μήνες στο ίδιο σπίτι" αποκαλύπτει η Κορίνα Τσοπέη.

Την Κορίνα Τσοπέη φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τον πρώτο της γάμο και τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος έχοντας μείνει για έξι μήνες, μετά την υπογραφή του διαζυγίου, στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κορίνα Τσοπέη εξομολογήθηκε πως «ήμασταν και οι δυο νέοι, ερωτικά γράμματα, λουλούδια χωρίς λόγο. Ήξερε, είχε μάθει πως να φέρεται σε μια γυναίκα ενώ ο άλλος, που μου άρεσε, δεν ήξερε τίποτα απ’ αυτά. Ο Στηβ ήταν πολύ εκδηλωτικός, ωραίος, ταλαντούχος. Όταν παντρεύεσαι όμως, παντρεύεσαι. Τσακώνεσαι, τα ξαναφτιάχνεις αλλά τον χωρισμό ούτε καν τον περίμενα. Και όταν ξαναγύρισε, είδα ποιος ακριβώς ήταν και δεν ήθελα αυτόν αλλά τον άλλον που είχα ερωτευθεί, ο οποίος είχε εξαφανιστεί».

«Τα παιδιά μου ήταν μικρά, έρχεται μια φορά να μου πει πως θέλει διαζύγιο και του είπα: «που είναι; Θα το υπογράψω αυτή τη στιγμή». Το υπέγραψα και μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες. Πηγαίναμε σε ψυχίατρο, έφτιαχνα το τραπέζι, τα παιδιά έτρωγαν και αυτός έλεγε: κρύο και το ένα και το άλλο. Μετά σταμάτησα να του βάζω να φάει και τον έστελνα να βάλει στην κουζίνα μόνος του».

«Είχε πάρει το πιάτο του, τα μαχαίρια και τα πιρούνια και τα πετάει όλα ανάποδα μέσα στην κατσαρόλα. «Ούτε στο σκυλί δεν θα το έκανες αυτό» μου λέει, «Ποτέ δεν θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό και το αγαπώ» του απαντούσα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κορίνα Τσοπέη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα».