Συγκλονίζει η Φωτεινή Δάρρα για τον κορονοϊό – «Είναι πολύ επιθετικό αυτό που συμβαίνει»

Φωτεινή Δάρρα

Όσα εξομολογήθηκε η Φωτεινή Δάρα τόσο για την δική της νόσηση όσο και της 82χρονης μητέρας της.

Για την μάχη που δίνει τόσο η ίδια όσο και η 82χρονη μητέρα της μίλησε η Φωτεινή Δάρρα την Τρίτη στον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε με ειλικρίνεια για όσα περνάει τις τελευταίες δύσκολες, όπως παραδέχθηκε μέρες.

«Εμείς δυστυχώς δεν το περνάμε ελαφρά» ομολόγησε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα κάνοντας ειδική μνεία στο γεγονός πως είχαν προλάβει να εμβολιαστούν. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και έχοντας αναπνευστικά προβλήματα, αν δεν είχε πράξει την ενισχυτική δόση, ίσως αυτό να είχε αποβεί μοιραίο.

Όσον αφορά την ίδια την τραγουδίστρια, ο κορονοϊός της έχει προκαλέσει τέσσερις ημέρες φοβερό πόνο στα κόκκαλα, δυσκολία στον ύπνο τη νύχτα ενώ το πιο τρομακτικό, όπως υπογράμμισε, είναι όταν ξεκινά έντονος βήχας και πόνος στο στέρνο. Μάλιστα, στο σπίτι πρώτα νόσησε με ήπια συμπτώματα η 9χρονη κόρη της τραγουδίστριας, ακολούθησε η ίδια και η 82χρονη μητέρα της.

«Δεν έχω πει ποτέ αν έχω εμβοιαστεί ή όχι γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τον κόσμο. Μάλιστα σε εκπομπές που έχω ερωτηθεί, δεν είπα το γεγονός ότι έχω εμβολαστεί. Τώρα που νοσώ και το περνάω όλο αυτό, όμως, μπορώ να πω ότι ειλικρινά σκέφτομαι πως θα ήταν αν δεν είχα εμβολιαστεί. Είναι πολύ επιθετικό αυτό που συμβαίνει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Δάρρα στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.