Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Pamela Anderson – Υπέστη βιασμό στα 12 της και ομαδικό βιασμό λίγα χρόνια αργότερα

Συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο με την εξομολόγησή της

Η σταρ που αγαπήθηκε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Baywatch στον λόγο της στις Κάννες για τα εγκαίνια φιλανθρωπικού ιδρύματος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της παιδικής και εφηβικής της ηλικίας.  

«Δεν είχα εύκολη παιδική ηλικία. Παρά το ότι είχα γονείς που μου πρόσφεραν αγάπη, δέχτηκα παρενόχληση στην ηλικία των 6 από μία 46χρονη μπέιμπισίτερ. Πηγαίνοντας στο σπίτι του αγοριού φίλης, ο μεγαλύτερος αδελφός του αποφάσισε να μου δείξει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ πλάτης και στη συνέχεια σε βιασμό. Ήταν η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία με το άλλο φύλλο. Ήταν 25 και ήμουν 12» εξομολογήθηκε η ηθοποιός και πρόσθεσε ακόμα ένα τραυματικό συμβάν της εφηβείας της όταν το αγόρι της στο σχολείο οργάνωσε μαζί με έξι φίλους του τον ομαδικό βιασμό της.

Η Pamela Anderson μοιράστηκε με τους περίπου 200 παραβρισκόμενους την συγκλονιστική της ιστορία για πρώτη φορά θέλοντας να τονίσει το ενδιαφέρον της για τα ζώα, στα οποία προσανατολίζεται ο φιλανθρωπικός της οργανισμός, και πως αυτά τη βοήθησαν, όταν έχασε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους.