Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή για την Ουκρανία – «Πονάμε πολύ»

Ευδοκία Τσαγκλή

"Χάνονται άνθρωποι άδικα" εξομολογήθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ μίλησε η Ευδοκία Τσαγκλή, που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Big Brother, το απόγευμα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε από καρδιάς για τον πόλεμο στην Ουκρανία, από όπου και έχει καταγωγή ενώ ζουν εκεί πολλοί συγγενείς της

Πιο συγκεκριμένα, η Ευδοκία Τσαγκλή εξομολογήθηκε πως «ο πόλεμος είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για μας που έχει διάρκεια, αφού εδώ και οχτώ χρόνια υπήρχε εμφύλίος και διαδραματίζονταν άσχημα επεισόδια στην Ουκρανία. Μόνο ζωές μπορεί να σταματήσει ο πόλεμος κυριολεκτικά και μεταφορικά».

«Μιλάμε σπάνια με τους συγγενείς μας στο Κίεβο, περισσότερο η μητέρα μου δηλαδή, και αυτό όποτε μπορούν εκείνοι. Είναι πολύ δύσκολα αυτοί που έχουν επιλέξει να μείνουν, κάποιοι προσπαθούν να φύγουν με οποιονδήποτε τρόπο. Για όλους είναι πολύ δύσκολο».

«Χάνονται άνθρωποι άδικα και πονάμε πολύ. Υπάρχουν οικογένειες που μόλις έχουν κάνει παιδιά και περνάνε μια τέτοια κατάσταση» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η πρώην παίκτρια του Big Brother, η Ευδοκία Τσαγκλή στο μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.