Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Την έβλεπα στο νοσοκομείο να κλαίει και μύριζε παντού καμμένο»

Έλενα Παπαρίζου

"Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε" ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Καλεσμένη στην Έλενα Κατρίτση η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε το τραγικό συμβάν με τη φωτιά που είχε πιάσει ένας χώρος που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία όταν ήταν παιδί και περιγράφει το πώς το βίωσε. Το πρώτο άτομο που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ήταν η κολλητή της φίλη που την είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να έχει δύσπνοια ενώ, όπως είπε, όλο το νοσοκομείο μύριζε παντού καμμένο.

«Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.