Συγκλονίζει η Δόμνα Κουντούρη: «Τις 3 πρώτες μέρες στο Δρομοκαΐτειο με είχαν σε πλήρη καταστολή και μετά…»

Δόμνα Κουντούρη

«Έχασα τη λογική μου. Είχα μια υπερδιέγερση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να μείνω σταθερά σε ένα σημείο, ήθελα να περπατάω συνέχεια. Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη.»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Δόμνα Κουντούρη, που τη γνωρίσαμε από το «Fame Story 3», μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show για τους λόγους που επέλεξε να απέχει από τη δημοσιότητα, το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

«Πρώτα από όλα το έκανα για εμένα γιατί εξαφανίστηκα ένα χρονικό διάστημα. Υπήρχε ενδιαφέρον από ανθρώπους για το τι έγινα. Ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα και να βοηθήσω αν μπορώ να καταλάβει ο κόσμος τι είναι διπολική διαταραχή, γιατί είμαι μια ασθένεια η οποία δεν μπορεί να διαγνωστεί πολύ εύκολα», ανέφερε η τραγουδίστρια που περιέγραψε το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε:

«Το 2011 είχα μανιακό επεισόδιο. Ξέφυγα εντελώς! Έχασα τη λογική μου. Είχα μια υπερδιέγερση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να μείνω σταθερά σε ένα σημείο, ήθελα να περπατάω συνέχεια. Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν λες και όλα λειτουργούσαν στο maximum που θα μπορούσα να λειτουργήσουν. Γενικότερα ήμουν σε υπομανίες στο παρελθόν. Μετά που κατάλαβα τι γίνεται και αναλογίστηκα το παρελθόν μου, ήμουν άνθρωπος που ήμουν λίγο πριν τη μανία. Ας πούμε δεν κουραζόμουν. Μπορεί να ήμουν στο στούντιο μία εβδομάδα μόνο με καφέ και τυρόπιτα, χωρίς να κοιμάμαι. Αυτά είναι δείγματα υπομανίας. Δεν είναι φυσιολογικό ένας άνθρωπος να μην κοιμάται 4-5 μέρες.

Το 12 έπαθα μια καραμπινάτη μανία γιατί είχε γίνει λάθος στην αγωγή μου και έπαιρνα μόνο αντικαταθλιπτικά χωρίς σταθεροποιητές. Εκεί έγινε ένα μπαμ τρελό. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο, έμεινα 6 μέρες, βίωσα δύσκολες καταστάσεις. Τις πρώτες 3 μέρες κοιμόμουν. Δεν θυμάμαι τίποτα.

«Καταρχάς είναι άθλια εκεί μέσα» ανέφερε η Δόμνα Κουντούρη λέγοντας πως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν την ψυχική τους υγεία. «Στις 6 μέρες μάζεψα όλους τους γιατρούς, τους είπα ότι δεν είμαι τρελή, υπογράψτε να φύγω σήμερα γιατί εδώ μέσα θα τρελαθώ. Τις πρώτες τρεις μέρες με είχαν σε καταστολή πλήρη και μετά μου έδωσαν μια φαρμακευτική αγωγή που θεωρώ ότι είναι απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα που είναι χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα σκεύασμα που είχα σκεβρώσει», ανέφερε η Δόμνα Κουντούρη για τις συνθήκες στο Δρομοκαΐτειο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!