Συγκλονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη – «Άσπρισα, ίδρωσα, έγινα μούσκεμα… Πίστευα ότι έφευγα»

Χριστίνα Λαμπίρη

"Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε" παραδέχθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη!

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Με θέμα τις κρίσεις άγχους, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μία δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γη, κυριολεκτικά, κάτω από τα πόδια της,

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα, ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών».

Μια ουσιαστική εξομολόγηση από την Χριστίνα Λαμπίρη στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA…