Συγκλονίζει η Αθηνά Παππά για τον καρκίνο: «Πάρα πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια – Ακρωτηριάζεσαι»

Αθηνά Παππά

"Δεν είμαι ήρωας. Το αντίθετο. Είμαι ένας άνθρωπος που, όταν το έμαθε, φοβήθηκε πάρα πολύ" εξομολογείται η Αθηνά Παππά.

Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η Αθηνά Παππά, το απόγευμα της Δευτέρας, στο στούντιο της ΕΡΤ.

Ως πάσχουσα από τον καρκίνο του μαστού, η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Παππά μίλησε με τόλμη για τη δυσκολία που υπάρχει στο να αντιμετωπίσει κανείς ότι ακρωτηριάζεται κομμάτι του σώματός σου. Τόνισε, επίσης, για ποιο λόγο αξίζει να μείνει κανείς δυνατός μέσα σε μια τέτοια μάχη ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, όταν βίωνε bullying για το χρώμα των μαλλιών της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο σύντροφος μου, Βαγγέλης Ρασιάς και όλος ο κλειστός κύκλος της οικογένειας μου, που είναι τα παιδιά μου τα οποία λατρεύω και με λατρεύουν, στάθηκαν πολύ πλάι μου. Η αγάπη είναι το φάρμακο, είναι βάλσαμο και σε αυτή την ασθένεια πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Δυστυχώς, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι πάρα πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια».

«Επίπονη όταν κάνεις επέμβαση και οδυνηρή γενικότερα, γιατί χάνεις ένα μέρος του σώματος σου. Ακρωτηριάζεσαι. Αυτό θέλει ψυχική δύναμη, θάρρος, δεν ξέρω τι να πω. Βέβαια δεν είμαι ήρωας. Το αντίθετο. Είμαι ένας άνθρωπος που, όταν το έμαθε, φοβήθηκε πάρα πολύ. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, το συνειδητοποίησα όμως πως έτσι πρέπει να γίνει και από τη στιγμή που έγινε, το θεώρησα ως δεδομένο και από δω και πέρα συνεχίζω. Η ζωή είναι ωραία. Και το διαπίστωσα ακόμα περισσότερο όταν έγινε όλο αυτό. Την ώρα που ξύπνησα από την επέμβαση, σκέφτηκα ότι είμαι ζωντανή και είπα ότι θα το παλέψω γιατί μου αρέσει η ζωή. Ο λόγος του ότι θέλω να ζήσω είναι γιατί έχω δύο παιδιά υπέροχα, έναν πολύ καλό σύντροφο και με περιμένει μπροστά η δημιουργία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Μια εξομολόγηση ψυχής από την Αθηνά Παππά στο «φλΕΡΤ»!