Συγκλονίζει η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη: «Μια μέρα πριν φύγει ήταν γαλήνιος, ξύπνησε και είπε ότι μας αγαπάει»

Άντζελα Γκερέκου

«Πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα το ξεπεράσουμε κι αυτό», λέει η Άντζελα Γκερέκου.

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου έδωσε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής για τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

«Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός, τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε. Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου είπε στη συνέχεια: «Όχι, δεν με προετοίμαζε. Γιατί είχαμε νικήσει πολλές μάχες και εγώ ήθελα να πιστεύω, όπως και εκείνος, μέχρι την τελευταία στιγμή ότι και αυτό θα το ξεπερνούσαμε. Ήταν όμως βεβαρημένη η υγεία του, μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και διασωληνώθηκε. Πήγε καλά, βγήκε από τη διασωλήνωση αλλά έπρεπε να περάσουν κάποιες μέρες για να πάει στο δωμάτιο.

Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ. Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας».

Η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε επίσης: «Η πολιτεία, η κακοδικία, όλη η διαστρεβλωση που έγινε, του πήραν όλη την περιουσία και εμείς αποποιηθήκαμε τα πάντα γιατί τον είχαν γεμίσει χρέη ανύπαρκτα. Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό. Ήταν άδικο πάρα πολύ αλλά τελικά το ξεπερνούσε και αυτό. Δηλαδή ήταν τόση η σύνδεση με την πίστη και τον Θεό και η αγάπη που είχε από τον κόσμο, που έβγαινε πάνω στη σκηνή και ένιωθε ευλογία».