Συγκλονίζει η Ανθή Πριοβόλου: «Χάνεται ο χρόνος, θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου»

Ανθή Πριοβόλου

"Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου" δηλώνει η Ανθή Πριοβόλου.

Ανθή Πριοβόλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας τηλεοπτικής, στην κάμερα της εκπομπής «Επί τόπου» το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η πρώην Μις Ελλάς μίλησε για την δολοφονία του γιου της και τις δυσκολίες που συναντά σήμερα για να παραλάβει τα οστά του.

Ειδικότερα, η Ανθή Πριοβόλου εξήγησε πως «με τη δολοφονία του γιου μου φεύγει, χάνεται ο χρόνος. Δηλαδή μαθαίνεις σιγά σιγά ότι αναπνέεις. Θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου. Με καλούν από τη ΓΑΔΑ για να μου πουν ότι έπιασαν τον πραγματικό αυτουργό και ότι τον έχουν δώσει στη δικασιοσύνη. Ώσπου να πάω να ελέγξω την κατάσταση και να πάρω πληροφορίες, η ανακρίτρια τον είχε αφήσει έξω με περιοριστικούς όρους τους οποίους δεν τηρούσε και… του βγάζει και απαλλακτικό βούλευμα. Τέσσερα χρόνια μετά έχω καταφέρει και έχω βγάλει ένταλμα σύλληψης και το πιάνουν τον πραγματικό αυτουργό στην Αλβανία».

«Δεν είχα παντρευτεί. Τώρα θα ήμουν νεκρή (σ.σ. αν είχα παντρευτεί) γιατί θα είχα δικαίωμα στα περιουσιακά. Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου. Ένα παιδάκι με 32 χρόνια διαφορά, τι να κάνει, τον αγαπάει τον σύζυγο του. Μετά κατάλαβα όμως ότι ο μόνος που αγάπησα στη ζωή είναι ο γιος μου».

«Το χειρότερο όλων, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που έχω περάσει, είναι πως ζητάω τα οστά του παιδιού μου και δεν μου τα δίνουν. «Όποιος θέλει τα οστά, θα τα πληρώσει» μου απαντάνε. Μου ζητάνε 40.000 ευρώ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου. Δεν με αφήσαν να χαρώ το παιδί μου αλλά δεν με αφήνουν ούτε να έχω τα οστά του. Δεν ζω πλέον τη ζωή που μου φόρεσαν» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Ανθή Πριοβόλου στη νέα εκπομπή του OPEN.