Συγκλονισμένη η Ξένια μπροστά στην κάμερα του Mega – Το τηλεφώνημα της μητέρας της από το Ντόνετσκ

Ξένια

«Σκέφτομαι τα ξαδερφάκια μου. Όλη τους η ζωή είναι μέσα στον πόλεμο», είπε η Ξένια.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Ξένια. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία εκείνη τη στιγμή δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που βρίσκεται στο Ντόνετσκ, ήταν συγκλονισμένη και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πόλεμο που μαίνεται στην πατρίδα της.

«Υπάρχουν εκρήξεις στην πόλη μου στην Ουκρανία και η μητέρα μου με κάλεσε να μου πει να μην της τηλεφωνήσω. Είναι πολύ τρομαγμένη. Ακούγονται οι εκρήξεις όταν μιλάω στο τηλέφωνο μαζί της. Στο Ντονέτσκ έχουν καταστραφεί πολλά σπίτια.

Έχουν χτυπήσει το υδραγωγείο και υπάρχει πρόβλημα και με το ρεύμα. Κάλεσα την μητέρα μου πριν λίγες μέρες και άκουγα την φωνή της να τρέμει. Μου είπε ότι είχαν γίνει 17 εκρήξεις», είπε αρχικά η Ξένια.

Η Ξένια είπε στη συνέχεια: «Πήγα στην Ουκρανία τον Αύγουστο για να δω την οικογένειά μου. Το ρίσκαρα. Είχε πολλές δυσκολίες το ταξίδι. Για να πάω στο Ντονέτσκ έπρεπε να βρω πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξω ότι γεννήθηκα εκεί.

Άλλαξα δύο αεροπλάνα, έφτασα μέχρι τη Ρωσία και μετά με πήγε οδηγός στα σύνορα. Πέρασα τα σύνορα περπατώντας, με τη βαλίτσα στο χέρι. Είναι στρατιώτες και σε κοιτούν, είναι μια τρομακτική εικόνα».

«Σκέφτομαι τα ξαδερφάκια μου. Όλη τους η ζωή είναι μέσα στον πόλεμο», είπε επίσης η Ξένια.