Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Έχασα τη Μαρία, σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα»

Katerina Kainourgiou

"Ήμασταν μαζί 14 χρόνια. Χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι", εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Στην απώλεια ενός πολύ κοντινού της προσώπου αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μαζί.

«Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, που σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι που ζουν μαζί σου, που σε βοηθούν μέσα στο σπίτι, που ανησυχείς για τα πάντα για αυτούς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είναι προς τιμήν του Δημήτρη. Η κυριότερη αναφορά είναι σε αυτή την κοπέλα. Ότι ο άνθρωπος που έχω μέσα στο σπίτι βίωσε ένα τέτοιο περιστατικό», τονίζει από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.