Συγκλόνισε στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει»

Survivor

Δεν μπορούσαν να βγουν οι λέξεις από τον παίκτη του Survivor.

Σε μια καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πολυσυζητημένος παίκτης των Μαχητών θέλησε να ανοίξει την καρδιά του στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να μιλήσει για

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε πως «έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός. Ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν γύρω στα 30 διακοπές στην Κάλυμνο και ξαφνικά η θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά μου, ενώ τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς δίπλα στη θάλασσα, εκείνη κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μια φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Στην πρώτη «βοήθεια» τρομάζω, σηκώνομαι, βγαίνω μπροστά στο σπίτι και στη δεύτερη «βοήθεια» βλέπω την θεία μου να έχει ψηλά τα χέρια μέσα στη θάλασσα και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό μόνη της».

«Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά για να μπορεί να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Ένιωσα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου».

«Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της από πνιγμό.» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών στο Survivor της Κυριακής. «Μετά από αυτό το σοκαριστικό σκηνικό, όπου ένας δικός σου άνθρωπος αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια σου και να σπαρταράει πριν πεθάνει, αντιλήφθηκα διαφορετικά την ζωή».