Συγκλόνισε η παρουσιάστρια για την αποβολή: Σάββατο μπήκα χειρουργείο και Δευτέρα είχα πρεμιέρα στον Alpha»

Alpha

"Είχαμε πάει το πρωί για την εξέταση που κάνεις όταν κλείνεις τους τρεις μήνες. Είχαμε ακούσει ήδη κάποιες φορές την καρδιά του μωρού".

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στο ΡΙΚ και τον Τάσο Τρύφωνος για την αποβολή που είχε και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε:

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ το κατάλαβα λίγα δευτερόλεπτα πριν το συνειδητοποιήσει ο Γιώργος εκείνη τη μέρα. Έδωσα σημασία στην αντίδραση του γιατρού και το κατάλαβα λίγο πιο γρήγορα. Πάγωσα, δεν μπορούσα να μιλήσω να του πω ότι κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος ήταν πολύ χαλαρός και του ήρθε κεραμίδα. Είχαμε πάει το πρωί για την εξέταση που κάνεις όταν κλείνεις τους τρεις μήνες. Είχαμε ακούσει ήδη κάποιες φορές την καρδιά του μωρού. Είχαμε πάει για μια φυσιολογική εξέταση.

Δεν ήξερα αν θα ξαναέκανα παιδί. Και τώρα που έκανα το πρώτο δεν ξέρω αν θα κάνω δεύτερο. Μακάρι να μας στείλει ένα δεύτερο παιδάκι. Σάββατο έπρεπε να μπω στο χειρουργείο και Δευτέρα είχα πρεμιέρα στον Alpha. Είχα ακόμη τα συμπτώματα της αναγούλας από την εγκυμοσύνη, ενώ πηγαίναμε για χειρουργείο που είχα την αποβολή».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…