Συγκλόνισε ο Νίκος Υποφάντης για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο: «Να μην το ζήσει κανείς»

Νίκος Υποφάντης

«Η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, δύσκολες καταστάσεις», είπε ο Νίκος Υποφάντης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Νίκος Υποφάντης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, συγκινημένος, μίλησε και για την περιπέτεια του γιου του με τον καρκίνο.

«Ήταν μια περίοδος που επηρέασε όλη την οικογένεια. Εύχομαι να μη τη ζήσει κανένας. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πως θα το ξεπεράσει. Η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, δύσκολες καταστάσεις.

Η Φώφη την αγκάλιασε και της είπε “εγώ παλεύω δέκα χρόνια, πώς με βλέπεις; Κι εσείς θα τα καταφέρετε”. Μόνο και μόνο αυτή η αγκαλιά… Όταν σου φέρνουν το παιδί τρεις φορές και σου λένε “αν θέλει ο Θεός, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιπλοκή”, γιατί ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται, οι επιπλοκές είναι το θέμα.

Όταν λοιπόν καταφέρνεις και το ξεπερνάς όλο αυτό και το παιδί στέκεται στα πόδια του, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του, τη ζωή του… Μετά από πέντε χρόνια που έφυγε και το θέμα της υποτροπής, έχουμε μπει… Αφήνει πάντα σε όλη την οικογένεια το σημάδι αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Υποφάντης.

Ο Νίκος Υποφάντης είπε επίσης: «Ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται και σε όσους γονείς  έτυχε να τους ανακοινώσουν και χάνεται εκείνη την ώρα το έδαφος κάτω από τα πόδια, όλα γίνονται… Δεν πρέπει να θεωρούμε τον παιδικό καρκίνο ταμπού».