Συγκλόνισε ο ηθοποιός στην Ελένη: «Ένα σπίτι που έκλεισε, που έβαλαν όλοι μαύρα»

Γιώργος Παρτσαλακης

"Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, την είδα σε ένα φορείο..."

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης συγκλόνισε με την εξομολόγησή του στην εκπομπή «Ελένη» και τη Σοφία Αλατζά. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του όταν ο ίδιος ήταν παιδί, ένα γεγονός που τον σημάδεψε για πάντα. Τα λόγια του συγκινούν…

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες. Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει.

Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν. Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω», καταλήγει ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…