Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη Νίκη Λειβαδάρη! «Παραπονιόταν μια εβδομάδα ότι δεν είναι καλά»

Νίκη Λειβαδάρη

«Η Κυριακή ήταν η μόνη μέρα που δεν μιλήσαμε γιατί είχαμε άλλες δουλειές να τρέξουμε…».

Για τη Νίκη Λειβαδάρη, που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή, μίλησε η Άννα Ίρις στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. «Μου είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Επειδή πρόσφατα χάσαμε τη Νίκη Λειβαδάρη κι έγινε μέσα σε μια νύχτα… Με τη Νίκη ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Η Κυριακή ήταν η μόνη μέρα που δεν μιλήσαμε γιατί είχαμε άλλες δουλειές να τρέξουμε…

Και μάλιστα είπαμε να μην την ενοχλήσουμε για να ξεκουραστεί γιατί παραπονιόταν μια εβδομάδα ότι δεν είναι καλά, όχι όμως κάτι ανησυχητικό. Πόναγε λίγο το κεφάλι, λέγαμε ένα κρύωμα θα είναι. Επειδή η Νίκη ήταν ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, ήταν η χαρά της ζωής, δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Την Κυριακή δεν μιλήσαμε και τη Δευτέρα το πρωί ήμασταν μαζί με τον Σταύρο Κανελλίδη και λέγαμε να μην την ξυπνήσουμε νωρίς. Και κάποια στιγμή βλέπω τον Σταύρο με το κινητό στο χέρι, να τρέμει και μου είπε ότι τη “χάσαμε”. Το θεώρησα τρομερά άδικο και ειδικά για έναν τόσο καλό και ταλαντούχο άνθρωπο. Όμως δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Θεό…», είπε η Άννα Ίρις.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!