Συγκλόνισε η Ρένα Κουβελιώτη με την εξομολόγησή της στον αέρα του Happy Day

Ρένα Κουβελιώτη

Δείτε όλα όσα είπε η Ρένα Κουβελιώτη.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα στο Happy Day η Ρένα Κουβελιώτη, η οποία μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της.

«Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο το 2015 ενώ ήμουν εδώ στα γραφεία στον Alpha, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με μετέφεραν στο ΚΑΤ. Εκεί διαπίστωσαν από μια αξονική τομογραφία ότι ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου και… κινητοποιηθήκαμε, μπήκαμε στη διαδικασία των εξετάσεων κλπ. Τα κενά ξεκίνησαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι απολύτως λειτουργική, το λέω γιατί είναι δύσκολη και η εργασιακή ειρήνη και πρέπει να ξέρουν και οι εργοδότες μας ότι είμαι μια χαρά στη δουλειά μου, λειτουργώ απόλυτα. Έχω τα τελευταία δύο χρόνια κάποιες ολιγόλεπτες κρίσεις που εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα.

Κρατούν λίγα λεπτά και δεν είναι πολύ συχνές. Έχω πάθει 7 τέτοιες κρίσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Νιώθω απόλυτη μοναξιά εκείνες τις στιγμές και το συνειδητοποιώ εκ των υστέρων. Να μην έχεις παρελθόν, να μην ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου, ούτε καν την ταυτότητά σου. Όλα τα προβλήματα τα βλέπω σαν ευκαιρίες.

Όταν επανέρχομαι μετά από λίγα λεπτά φυσικά και θυμάμαι αυτόν τον φόβο. Τα επόμενα λεπτά είναι πιο δύσκολα από τα πρώτα, ταράζομαι και ανησυχώ μήπως δεν επιστρέψω την επόμενη φορά. Η περίπτωσή μου είναι αντικείμενο επιστημονικής έρευνας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί», είπε η Ρένα Κουβελιώτη.