Συγκλόνισε η Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν έχω την ψυχραιμία να πω πολλά»

Κατερίνα Καραβάτου

Σε εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του MEGA.

Στην δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ίδια, για προσωπικούς της λόγους, θέλησε η Κατερίνα Καραβάτου να αναφερθεί εν συντομία στον αέρα της μεσημβρινής της εκπομπής στο MEGA, «Τι λες τώρα». Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για τον τρόπο διαχείρισης και φροντίδας που έχει το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή του θέματος της Μαρίας Ηλιάκη που συνομίλησε με την Τίνα Μιχαηλίδου για τη σημασία που έχει το χαμόγελο στις δύσκολες στιγμές, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε τα εξής. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Ούτε γίνεται ούτε και θα έχω την ψυχραιμία να πω πολλά. Θέλω να πω όμως κάτι σε σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύουν στα νοσοκομεία».

«Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου έβλεπα τις νοσηλεύτριες εκεί που μιλούσαν με τόση πολλή υπομονή και τέτοια γλύκα και βοηθούσαν κυρίες που είχαν ανάγκη και νοσηλεύονταν μαζί με την μητέρα μου. Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου, προσπαθώντας και γω με χαμόγελο και τους είπα «είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές». Πραγματικά δύσκολο και μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα Μιχαηλίδου στο βίντεο και φαντάζομαι μέσα στην ψυχή όλων των ανθρώπων που είτε έχουν περάσει είτε περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA στην αναφορά της.

«Και μιας και το είπα αυτό, να αναφέρω πως είναι στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εκεί, στην Γ’ Παθολογική. Πραγματικά μπράβο τους».