Συγκινήθηκε on air ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του – «Που δεν είναι δίπλα μου…»

Γιάννης Σπαλιάρας

"Ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου"

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρης στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων στο Μεξικό για τη νέα σειρά του Netflix και αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε μόλις έκλεισε την συμφωνία.

«Θα ήθελα πολύ, σε αυτή την εμπειρία, να είναι κοντά η μητέρα μου. Το ταξίδι στο Μεξικό είναι 20 ώρες, δεν είναι και εύκολο να το κάνει κανείς. Είχαμε συχνή επικοινωνία» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Το αστείο είναι πως μόλις έκλεισα τη δουλειά και είχα μόλις διαβάσει το σενάριο, πηγαίνω να φάω στη μητέρα μου. Είχε χαρεί γιατί ήξερε πως περιμένα με πολλή αγωνία απάντηση έξι μήνες. Της λέω, «μάνα, με σκοτώνουν στο 17ο επεισόδιο» και μου απαντάει, «δεν πειράζει αγόρι μου». Το είπε όμως τόσο φυσικά σα να λέει, «δεν πειράζει αγόρι μου, στα ψέματα είναι». Και έβαλα κάτι γέλια εκείνη τη στιγμή».

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή για να μοιραστώ αυτή τη χαρά αν και θα το ήθελα» παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου όταν έκλεισα την δουλειά. Ακόμα και όταν με πήραν τηλέφωνο. Επέστρεφα από την Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα, οδηγούσα και μιλούσα μια ώρα με το Μιάμι. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο αμέσως συγκινήθηκα επειδή σκέφτηκα τον πατέρα μου. Που δεν είναι δίπλα μου» ανέφερε συγκινημένος ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Μετά τον χαμό του πατέρα μου, ίσως όπως είπε και μια φίλη μου, τον πόνο τον μετέτραψα σε δύναμη» κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας.