Συγκινήθηκε ο Πάρης Σκαρτσολιάς μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του

Πάρις Σκαρτσολιάς

"Ήταν δίπλα μου, με στήριζε, με πίστευε. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, ήμασταν και φίλοι πάρα πολύ" εξομολογήθηκε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Πάρης Σκαρτσολιάς, το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη σύντροφο του, Βιργινία Δικαιούλια όσο και την απώλεια του πατέρα του.

Ειδικότερα, ο Πάρης Σκαρτσολιάς δήλωσε στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πως «είμαι σε μια σχέση αυτό το διάστημα, ισχύει και είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Δεν μιλάω όμως ποτέ για την προσωπική μου ζωή γιατί θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν».

«Ο πατέρας μου ήταν, παύλα είναι, από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ήταν δίπλα μου, με στήριζε, με πίστευε. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, ήμασταν και φίλοι πάρα πολύ» ανέφερε με συγκίνηση ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Έχω την αγάπη του, έχει αυτός τη δικιά μου, ξέρω τι ήθελε από μένα. Έχω τους κανόνες του, αν μπορώ να το θέσω έτσι, προσπαθώντας να τους ακολουθήσω».

«Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την κληρονομιά του ανθρώπου, όχι του πατέρα ή του φίλου».