Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή»

Κατερίνα Καινούργιου

"Με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες ώρες-ώρες", εξομολογείται η παρουσιάστρια.

Τη συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 27/9. Η παρουσιάστρια του Alpha, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη δικηγόρο Γιάννα Παναγοπούλου με αφορμή τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να αποκτήσεις ένα μωράκι σαν το δικό μας», ανέφερε η Γιάννα Παναγοπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

«Με συγκινείτε τώρα. Ξέρετε πόσες φορές κάθομαι και σκέφτομαι – γιατί όλες μου οι φίλες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μανούλες – και λέω: ρε συ μου πάνε όλα καλά στη δουλειά μου, δόξα τω Θεώ, προσπαθώ, έχω στηρίξει την οικογένειά μου. Μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες ώρες-ώρες», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμάς τις γυναίκες μας πιάνουν ενοχές πολλές φορές. Να ξέρεις, οι άνθρωποι που χαμογελούν και δίνουν χαρά, δεν έχουν ανασφάλειες και έχουν πίστη στο Θεό, ο Θεός θα τους ανταμείψει», της απάντησε η Γιάννα Παναγοπούλου.