Συγκινήθηκε η Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου»

Ευγενία Σαμαρά

"Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός" εξομολογήθηκε η Ευγενία Σαμαρά.

Την Ευγενία Σαμαρά φιλοξένης ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πλατό της εκπομπής Night Out, το βράδυ της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει έναν χρόνο που έφυγε ο μπαμπάς μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε. Οπότε μπορώ να πω ότι αισθανόμουν πολύ παγωμένη, άδεισα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν μπορώ ακριβώς να τα περιγράψω. Για μένα είναι πολύ απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει με τον μπαμπά μου όλα. Είχα πει αυτά που με ενοχλούν, είχα πει αυτά που δεν με ενοχλούν, αυτά που αγαπώ, αυτά που μπορεί να με θυμώναν και δεν είχα κάτι που να χρωστούσα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πραγματικά το λέω δημόσια, όχι για κάνεναν άλλο λόγο, με πλήρη συνείδηση να μιλάμε στους ανθρώπους μας και για τα καλά και για τα κακά γιατί, και εγωιστικά να το δεις, έχει προσωπικό όφελος. Νιώθεις ότι δεν έχεις κάποια ενοχή, κάποιο χρωστούμενο και αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό».

«Επίσης, δεν θα ήθελα να κρατήσω ενεργειακά αυτόν τον άνθρωπο με θρήνο. Όχι ότι δεν στεναχωριέσαι αλλά δεν ήθελα να τον κρατήσω με μια ενέργεια πως «δεν έπρεπε να φύγεις» ή «γιατί μου το ‘κανες αυτό» ή οτιδήποτε. Θέλω να νιώθει η ενέργεια του, ότι υπάρχει μετά, η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά, αν με έναν τρόπο αυτό έπρεπε να γίνει, εντάξει».

«Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε, έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης, οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν, θα ερχόταν και θα βγαίναμε παρέες. Δηλαδή πολύ δικός μας άνθρωπος. Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα το αποδεχθώ ή θα το λύσω ή θα πω «εντάξει, είμαι καλά με αυτό». Όχι, δεν θα είμαι ποτέ καλά με αυτό. Μου λείπει πολύ και θα μου λείπει αλλά είναι ωραίο να σκεφτούμε αυτά που είχαμε» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ευγενία Σαμαρά στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδησ το MEGA.