Συγκινήθηκε η Έλενα Γαλύφα: «Είναι κάτι που ακόμα και τώρα κόμπιασα που το είπα»

Έλενα Γαλύφα

"Ήμουν παιδί του "αχ, τι θα πει η κοινωνία" και το έχω αυτό ακόμα" εξομολογήθηκε η Έλενα Γαλύφα.

Την Έλενα Γαλύφα φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό του After Dark, τη νύχτα της Κυριακής, στο OPEN. Η hostess των υποψήφιων μοντέλων του GNTM 5 μίλησε, μέσα σε όλα, για τα παιδικά της χρόνια, την αδυναμία που είχε για την υποκριτική αλλά και την σχέση με τους γονείς της.

Ειδικότερα, η Έλενα Γαλύφα εξομολογήθηκε πως «μια χαρά μεγάλωσα με τους γονείς μου, είχα ωραία παιδικά χρόνια αν και βέβαια μου δημιούργησαν πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή ήμουν παιδί του «αχ, τι θα πει η κοινωνία» και το έχω αυτό ακόμα και τώρα. Ήμουν όπως πάντα κορίτσι που θα χωνώμουν στην ντουλάπα της μαμάς, θα δοκίμαζα ρούχα και ήμασταν σαν φίλες γιατί είχαμε πολύ μικρή ηλικιακή διαφορά. Από πάρα πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά είχα πάρα πολύ ασυτηρό περιβάλλον. Δεν τολμούσα καν να το πω στον πατέρα μου. Δηλαδή έχει ανοίξει την πόρτα του δωματίου μου και με έχει βρει να φιλιέμαι με την ντουλάπα! Είχα φάει κάτι ανάποδες εκεί πέρα αλλά που να καταλάβει ο πατέρας μου. Έβλεπε την κόρη του να χαριεντίζεται με την ντουλάπα».

«Δεν με άφηνε να γίνω ηθοποιός όπως δεν με άφηνε να γίνω και μοντέλο. Είχα αυστηρό περιβάλλον αλλά τους αγαπώ πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου έφυγε, βέβαια, από την ζωή πρόσφατα, αυτό τον χρόνο. Να, είναι κάτι που ακόμα και τώρα κόμπιασα που το είπα! Αυτό που μου έμεινε από τον μπαμπά μου και είναι ένα μάθημα για μένα, γιατί ήταν πάρα πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος, είναι ότι η καλοσύνη στον άνθρωπο που είναι αρετή δεν ξεχνιέται από κανέναν. Αυτό μου έδωσε πάρα πολύ μεγάλη χαρά για τον ίδιο και δύναμη».

«Όταν με έβλεπε να κάνω πράγματα, όμως, στη δουλειά χαιρόταν. Ήξερε ότι θα τα καταφέρω» πρόσθεσε ακόμα η Έλενα Γαλύφα στον Θέμη Γεωργαντά και το νέο επεισόδιο του After Dark στο πρόγραμμα του OPEN.