Η συγκίνηση του Χρήστου Σπανού για την Σοφία Ολυμπίου

Χρήστος Σπανός

Τα λόγια του «Ερμή» για την «θεία Τζούλια».

Τον περασμένο Σεπτέμβρη η Σοφία Ολυμπίου έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια. Μια από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε ήταν και το «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδυόταν την θεία Τζούλια. Εκεί ο Χρήστος Σπανός είχε το ρόλο του Ερμή και μίλησε για την απώλεια της ηθοποιού στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Ήταν σαν γιαγιά μας. Ήταν η θεία Τζούλια. Ήταν ένα πρόσωπο πια της οικογένειας. Την οποία την έφερα όλα αυτά τα χρόνια μέσα μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε. Μου είχε πει ότι προσπάθησε πάντα να είσαι ο εαυτός σου» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Χρήστος Σπανός συναντήθηκε και με τα υπόλοιπα τηλεοπτικά αδέλφια του για λογαριασμό της εκπομπής ΕΔΩ και οι τρεις τους μίλησαν για το δέσιμο που δημιούργησε αυτή η σειρά και το πόσο τους αγάπησε ο κόσμος. Φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να κρατήσουν τη στιγμή της επανένωσης τους «ζωντανή» και μέσα από μια φωτογραφία.

Τι ετοιμάζεται παλι 15 χρόνια μετα;;; Θα σας πει η @doretta3123 και ο @d_milioglou @edo_skaitv #15 #years #akrosoikogeneiakon #family #vintage #tvshow @ant1tv #brothersandsisters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos) στις


Πώς είναι σήμερα η μικρή Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»;