Συγκίνηση, πείσμα, θέαμα και ανατροπές αυτό το Σάββατο στο J2US

J2US

Το Σάββατο 30 Μαϊου στις 22:00 στο Open.

Αυτό το Σάββατο στις 22:00 στο J2US o Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζει τα 10 ζευγάρια των παικτών, που όσο περνάει ο καιρός εξελίσσονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα κρίνεται στο… χειροκρότημα.

Ποια ντουέτα θα κλέψουν την παράσταση και ποιοι θα απογοητευτούν από τη βαθμολογία; Ποιο αποτέλεσμα βρίσκει «φρικτό» η Βίκυ Σταυροπούλου και πώς θα ανταμείψει ο Σταμάτης Φασουλής το ζευγάρι που «το κουνά το ποδαράκι»;

Ποιο act είναι το καλύτερο που έχει δει μέχρι τώρα επί σκηνής «Just the 2 Of Us» η Δέσποινα Βανδή; Και τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου σε ένα από τα ζευγάρια μας, κάνοντάς τους σχεδόν να δακρύσουν από χαρά;

Ανατρεπτικές εμφανίσεις, ξεχωριστές ερμηνείες, απαιτητικές χορογραφίες, συγκίνηση, κόντρες και μια νέα είσοδος στο διαγωνιστικό σόου, καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αυτή την εβδομάδα αποκτά νέο coach, με την ομάδα σύσσωμη να εύχεται στην Άσπα Τσίνα να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

Στο «Just The 2 Of Us» κριτής είναι και το τηλεοπτικό κοινό. Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.