Συγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον»

Στέλιος Διονυσίου

"Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ" εξομολογήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου.

Στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Διονυσίου, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε, μάλιστα, ζωντανά την επιτυχία «Ψηλά τα χέρια» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε από καρδιάς στον αγαπημένο του πατέρα, Στράτο Διονυσίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Διονυσίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 23 χρονών τότε και αυτό το τραγούδι ήταν από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Με όνομα βαρύ σαν ιστορία». Όταν ξεκίνησα ήμουν λίγο θρασύς. Από το γυμνάσιο ακόμα, απο 14 ετών, έλεγα ότι θα γίνω τραγουδιστής. Στο λύκειο είπα ότι ήθελα να σπουδάσω μουσική, να κάνω μαθήματα. Τον πατέρα μου θα τον έκανε χαρούμενο να γινόταν ένα από τα παιδιά της οικογένειας επιστήμονας».

«Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά και το έχω ακόμα από εκείνον ήταν ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα, στην οποία και είχε δηλώσει πως «ο Στελάρας, που θα φάει εμένα και τον Άγγελο». Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία από το κέντρο Στράτος, που εμφανιζόταν το 1990 ο πατέρας μου. Αυτό που θα σας πω έγινε λίγο πριν φύγει από την ζωή».

«Τον Απρίλιο του 1990 με σήκωσε στην σκηνή και τραγουδήσαμε μαζί στο δεύτερο πρόγραμμα. Είπαμε τρια τραγούδια μαζί. Όταν γύρισα να τον αντικρύσω, γιατί δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ» συμπλήρωσε ο Στέλιος Διονυσίου στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha. «Ήμουν ήμουν αρκετά μικρός και μου έκανε κάποιες διορθώσεις. Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι θα ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι και εγώ να τραγουδούσα».