Συγκίνησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Tv Queen: «Το έκρυβα και το κρύβω με μεγάλη επιτυχία»

Κατερίνα Γκαγκάκη

"Είμαι βουλιμική και έχω επεισόδια, κάποιες λίγο δύσκολες περιόδους" εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη στις παίκτριες του Tv Queen.

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Τετάρτης, η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο σπίτι του Tv Queen για να συνομιλήσει με τις διαγωνιζόμενες. Όπως είδαμε μάλιστα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του OPEN, η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης και καθηγήτρια της σχολής μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα της βουλιμίας και των υπερφαγικών επεισοδίων που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά στις παίκτριες του Tv Queen πως «είμαι πολύ εύκολη στο φαγητό. Τρώω μόνο θαλασσινά, ψάρια, σαλάτες και καβούρια. Μπισκότα δεν τρώω ποτέ γιατί έχω ένα θεματάκι. Έχω διαβήτη τύπου δύο. Έχω κάποιες περιόδους λίγο δύσκολες, επειδή είμαι βουλιμική και έχω επεισόδια. Στις περιόδους τις δύσκολες όμως τρώω γαριδάκια και τέτοια».

«Αποφάσισα μετά από χρόνια ότι θα το λέω γιατί το έκρυβα και το κρύβω με μεγάλη επιτυχία. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν αυτό το θέμα και δεν το αντιμετωπίζουν. Πάρα πολλοί όμως. Εγώ έχω ένα τετράδιο που γράφω τον αριθμό της ημέρας ου δεν έχω επεισόδια βουλιμικά».

«Το σκεφτόμουν μάλιστα προχθές γιατί είμαι στις 105 μέρες, πρώτη φορά στη ζωή μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου. Πάντα για αρκετές μέρες και πλέον νομίζω με βεβαιότητα ότι δεν θα σταματήσει ποτέ. Φτάνοντας λοιπόν τις 100 μέρες, λέω «θα φέρω να φάω» αλλά δεν το έκανα, είμαι πολύ υπερήφανη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Γκαγκάκη στο νέο επεισόδιο του Tv Queen που ήρθε τη νύχτα της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.