Συγκινημένος ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά: «Δεν άντεξα να τον δω, είναι δύσκολα τα πράγματα»

Καρράς Μελάς

"Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Τι άλλο μπορούσε να μου πει; Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω", περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ο λαϊκός ερμηνευτής.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη μιλά ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δίνει μία μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αντιμετωπίζοντας σοβαρή ασθένεια.

«Τραγουδάω γύρω στα 52-53 χρόνια. Υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και προσπαθεί να το κρατήσει. Να περιμένετε εκπλήξεις δισκογραφικά», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Φυσικά και υπήρξε οικονομικό αντίκρισμα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και δουλεύεις για αυτό, πάντα έρχεται τελικά η ανταμοιβή. Και εγώ πιστεύω ότι την εκμεταλλεύτηκα πολύ σωστά», επισημαίνει ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Βασίλη Καρρά και την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του, ο Ζαφείρης Μελάς απαντά συγκινημένος:

«Έχω επικοινωνήσει μαζί του, μιλήσαμε την προηγούμενη βδομάδα. Εντάξει, είναι δύσκολα τα πράγματα απ΄ ό,τι είπαν και όσα λένε οι άλλοι και απ΄ ό,τι ακούω κι εγώ. Μαζί σκαρφαλώναμε όλα αυτά τα χρόνια να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Ήμασταν και είμαστε φίλοι».

«Δεν πήγα να τον δω, δεν θα το αντέξω να τον δω. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω και να είναι πάλι κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Τι άλλο μπορούσε να μου πει;

Χάρηκε που τον πήρα τηλέφωνο, γιατί είχαμε να επικοινωνήσουμε πολύ καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω εγώ γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει», συμπληρώνει με δάκρυα στα μάτια ο Ζαφείρης Μελάς.