Συγκινημένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Κοιτάζω τον Νίκο Πολυδερόπουλο και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του;»

Θοδωρής Κατσαφάδος

Δείτε όλα όσα είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη. Ο ηθοποιός, συγκινημένος, μίλησε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο που σχετικά πρόσφατα έχασε ξαφνικά τον αδελφό του.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μια φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε. Μετά το δύστυχημα για τρία χρόνια δεν μιλούσα. Είχα ενοχές και τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αγάπησα πολύ τη γυναίκα μου και ήμουν τυχερός που τη γνώρισα. Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μια γείωση».

Συγκινημένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και την τραγική του απώλεια: «Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδερφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του που χάθηκε έτσι;».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε: «Η αναγνωρισιμότητα που προσφέρει ένα ριάλιτι, δεν σου δίνει το διαβατήριο να είσαι ηθοποιός».