Συγκινημένος ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πρωινό – Όσα είπε για τη μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή

Στράτος Τζώρτζογλου

Δείτε όλα όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη Φαίη Σκορδά.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός συγκινημένος μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη μητέρα του που “έφυγε” πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

«Η μάνα μου με έκανε στα 15 της. Έχουν γεννηθεί άλλα δύο παιδιά, ο Γιώργος και ο Σπύρος. Είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση γιατί μας ενώνουν πολλά. Για τη μάνα μου έγινα ηθοποιός. Για τη μάνα μου ξεκίνησα τα πρώτα μου σίριαλ για να με βλέπει στην τηλεόραση από το σπίτι επειδή δεν μπορούσε να έρθει στο θέατρο. Ήμασταν κολλητοί. Υπέφερε τα τελευταία χρόνια από ΧΑΠ και ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μας επέτρεπαν να τη δούμε τώρα με τον κορονοϊό. Στα τελευταία της ήταν δύσκολο να τη βλέπω. Τα τελευταία χρόνια παίρνω δύναμη από την προσευχή, από τον Θεό…

Ήμουν Αμερική όταν με πήραν και μου είπαν ότι η μαμά φεύγει. Την είδα μέσα από το κινητό και της είπα “μη φύγεις, έρχομαι”. Την είδα και ήξερα ότι θα με περιμένει. Πήρα κατευθείαν το αεροπλάνο και έφυγα. Φτάνω, πηγαίνω στο νοσοκομείο, με κατάλαβε, δεν μπορούσε να μιλήσει, κάθισα δίπλα της και προσευχόμουνα όλο το βράδυ, γιατί ήθελα η ψυχή της να πάει στο φως. Δεν είχα περιθώριο να στεναχωρηθώ που χάνω τη μαμά μου. Ήθελα να είμαι δίπλα της.

Πριν δύο χρόνια ήταν να “φύγει” η μάνα μου και φώναξα ένα γέροντα, κάθισε μια ώρα και ένα τέταρτο, προσευχόταν και γυρνάει και μου λέει “μην ανησυχείς η μαμά σου θα ζήσει”. Πέρασε άλλο ένα μήνα στο νοσοκομείο και επανήλθε μετά από ένα μήνα”, ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.