Συγκινημένος ο Παύλος Γερουλάνος για την απώλεια της αδελφής του: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ»

Παύλος Γερουλάνος

""Είναι πολύ δύσκολο, ακριβώς επειδή είμαστε δεμένοι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι εκτός από οικογένεια μεταξύ μας, πάντα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον", εξομολογείται ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε στο πλατό του Happy Day, λίγε μέρες μετά την απώλεια της αδελφή του, Δέσποινας Γερουλάνου. Η Δέσποινα Γερουλάνου είχε ένα αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε στους πνεύμονες, πριν από το Πάσχα έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και τελικά έφυγε από τη ζωή στις 18 Απριλίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αναφορά στο γεγονός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, και ο Παύλος Γερουλάνος είπε συγκινημένος: «Είναι πολύ δύσκολο, ακριβώς επειδή είμαστε δεμένοι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι εκτός από οικογένεια μεταξύ μας, πάντα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον, οι μεγάλοι τους μικρούς, οι μικροί τους μεγάλους.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ. Παρότι ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει η ζωή της Δέσποινας, κανείς δεν μέτραγε μέρες. Αυτό, ό,τι και να ήταν, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος, δινόταν με πάθος σε οτιδήποτε έκανε. Τα πάντα γύρω από τη Δέσποινα ήταν μια συνέπεια ζωής…».

«Στην οικογένεια δεν λέμε ποτέ αντίο, γιατί ξέρουμε ότι θα ξαναβρεθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος.