Συγκινημένοι Καραβάτου – Κατσούλης για την απώλεια του Τζίμη Πανούση

Τζίμης Πανούσης

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αποχαιρέτησαν τον Τζίμη Πανούση μέσα από την εκπομπή τους.

Ο 64χρονος Τζίμης Πανούσης πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς. Ο διάσημος μουσικός και τραγουδοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

Ο Τζίμης Πανούσης τον περασμένο Δεκέμβρη είχε καταρρεύσει επί σκηνής στην διάρκεια παράστασής του και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε μερικές ημέρες. Μέσα από την εκπομπή τους, συγκινημένοι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θέλησαν με δυο λόγια να αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο τον καλλιτέχνη.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι ορισμένες ημέρες που είναι διαφορετικές από τις άλλες και εμείς προσπαθούμε να έχουμε πάντα ηθικό ακμαίο και διάθεση στα ύψη γιατί για αυτό είμαστε εδώ και είναι και μια δική μας ανάγκη και θέλουμε να είμαστε όσο πιο χαρούμενοι γίνεται. Όμως, η επικαιρότητα πολλές φορές είναι πολύ διαφορετική και νομίζω ότι είναι πολύ σωστό να κάνουμε λίγα βήματα πίσω, να παίρνουμε μια ανάσα και να λέμε ένα αντίο σε κάποιους ανθρώπους που φεύγουν και οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία. Γιατί ο Τζίμης Πανούσης έχει γράφει ιστορία και όλοι θα τον θυμόμαστε μέσα από όλα αυτά τα πράγματα που έχει κάνει. 

Τζίμης Πανούσης: Η εξομολόγησή του που είχε ραγίσει καρδιές! «Έψαχνα ταράτσα να πηδήξω…»

Έφυγε πριν από δύο μέρες. Πολύ νέος. Στα 64 του από ανακοπή. Ξέρουμε ότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε ένα επεισόδιο την ώρα της παράστασης του. Αν μπορούμε να πούμε κι εμείς ότι τον ευχαριστούμε για όλα αυτά τα οποία έχει πει και τον τρόπο που έχει σταθεί και όλα αυτά που μας έχει χαρίσει μέσα από τις παραστάσεις του, τον τρόπο που έχει δημιουργήσει», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος είχε στο παρελθόν συνεργαστεί μαζί του είπε:

«Το τραγούδι που ακούτε, που λέγεται φυσική ιστορία ήταν και ένα τραγούδι που έπαιζε στην ταινία Ηνίοχος του Αλέξη Δαμιανού το 1992 που βρεθήκαμε και κάναμε λίγο παρέα για 15 μέρες εκεί στα Βασιλικά Ευβοίας στα γυρίσματα της ταινίας. Ήταν ένας πάρα πολύ γλυκός και πολύ τρυφερός άνθρωπος μέσα σε όλη αυτή την αντίθεση του. Ο Τζίμης Πανούσης ήταν Κου Κου κι εμείς τον αποχαιρετάμε με πολύ αγάπη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό του ταξίδι!»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…