Συγκινημένη η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε για τη Μελίνα Ασλανίδου! «Στο λέω και τρέμω…»

Μελίνα Ασλανίδου

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός…

Τη Μελίνα Ασλανίδου φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark. Στο πλατό βρέθηκε, όμως, και η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μίλησε για την κολλητή της φίλη και συγκινήθηκε όταν αποκάλυψε μια ιστορία.

«Το Μελινάκι έχει ένα ένστικτο πολύ ισχυρό με τους ανθρώπους και τα πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος, αν καταφέρεις να την πείσεις ως άνθρωπος, γιατί είναι το μόνο που κοιτάει, δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο, αν καταφέρεις να την πείσεις ότι είσαι ένας συμπαθητικός καλός άνθρωπος, θα σου χαριστεί για πάντα. Και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να είναι πολύ καλή φίλη η Μελίνα και θα συγκινηθώ τώρα.

Η Μελίνα είναι πολύ καλή φίλη. Σου στέκεται επί της ουσίας πραγματικά και ουσιαστικά, σε στιγμές που λες αποκλείεται ρε παιδί μου. Είμαι ένα βράδυ στο σπίτι, δεν έχουμε μιλήσει για μέρες γιατί ξέρω ότι είναι στο τρέξιμο, και εμένα μου συμβαίνει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα, όπου δεν το έχω πει σε άνθρωπο. Και χτυπάει το τηλέφωνο 00:20… Στο λέω και τρέμω από συγκίνηση. Μου λέει “είσαι καλά;”. Και της λέω ναι, πολύ καλά. Μου λέει “πες μου, είσαι καλά;”.

Μου λέει “00:45 βγαίνω στη σκηνή, πες μου ότι είσαι καλά, γιατί αν δεν μου πεις τι συμβαίνει, αισθάνομαι ότι σου συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό”. Της λέω κάνε τη δουλειά σου και θα τα πούμε αύριο. Μου λέει “αν δεν μου πεις τι συμβαίνει δεν βγαίνω στη σκηνή. Δεν υπάρχει το αύριο, τώρα θα μου πεις και θα μιλήσουμε και αύριο”. Της λέω συμβαίνει αυτό και αυτό…», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!