Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση στον αέρα για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη: «Ήταν καταιγίδα στο κεφάλι μου»

Μιμή Ντενίση

"Όταν το πρωτοέμαθα, έμεινα άναυδη και δεν είχα αντίδραση έντονη. Νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήμουν αρκετά ψύχραιμη" δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) η Μιμή Ντενίση. Η επιτυχημένη ηθοποιός και θεατρική παραγωγός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο η ίδια υπήρξε παντρεμένη για 7 χρόνια (1981-1988).

«Ο λόγος που συγκινήθηκα και εγώ και πολύς κόσμος ήταν γιατί πολλοί μας είχαν στο μυαλό τους ως ζευγάρι. Παίζει ρόλο ότι παίζαμε μαζί. Όταν το πρωτοέμαθα, έμεινα άναυδη και δεν είχα αντίδραση έντονη. Νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήμουν αρκετά ψύχραιμη. Και μετά άρχισε να είναι μία καταιγίδα στο κεφάλι μου. Τρεις ώρες μετά που το έμαθα, ήταν σαν να ήρθαν στο μυαλό μου εκείνα τα χρόνια που περάσαμε μαζί» εξομολογείται η Μιμή Ντενίση.

«Ο Γιάννης ήταν στο ξεκίνημά μου πυγμαλίωνας. Είχε πολύ χιούμορ και δεν φαινόταν. Δεν ήθελε να τον γνωρίζουν και δεν ήταν κοινωνικός. Νομίζω ότι είχε λίγη φοβία με το κοινό» αναφέρει η Μιμή Ντενίση.