Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με την εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη: «Θα βουρκώσω»

Κατερίνα Καινούργιου

"Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα" εξομολογήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Μία από καρδιάς εξομολόγηση έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης, μιλώντας στην φίλη της συζύγου του, Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξέφρασε τον έρωτά του για την Μαριλού Κόζαρη, λέγοντας πως την ερωτεύεται καθημερινά και υπάρχει μία επανάληψη στο συναίσθημα αυτό.

«Αυτή την περίοδο οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι.

Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και να λέει: «Θα βουρκώσω αλήθεια»