Συγκινημένη η Ευαγγελία Μουμούρη για υπόθεση Φιλιππίδη: «Χρειάστηκα βοήθεια, δεν ήξερα ποιον να πρωτολυπηθώ»

Ευαγγελία Μουμούρη

"Την απόφαση τη σέβομαι. Τώρα το τι λέω με τους φίλους μου όταν κλείνει η κάμερα, είναι άλλο θέμα" ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τις κινητοποιήσεις του κλάδου κατά του Προεδρικού Διατάγματος 85.

«Τις πρώτες δύο φορές που πήγα στη δίκη ήμουν πάρα πολύ ταραγμένη. Δεν ήξερα ποιον να πρωτολυπηθώ, δεν ήξερα ποιον να πρωτοστηρίξω, αλήθεια σου το λέω. Χρειάστηκα βοήθεια για να μπορέσω να σταθώ και να πω τι γίνεται τώρα. Ήταν σοκαριστικό» εξομολογείται η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Την απόφαση τη σέβομαι, όπως θα σεβόμουν οποιαδήποτε απόφαση. Τώρα το τι λέω με τους φίλους μου, τις φίλες μου όταν κλείνει η κάμερα, είναι άλλο θέμα» ανέφερε αμέσως μετά.

Όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα με το Προεδρικό Διάταγμα, που εξισώνει τις σπουδές των δραματικών σχολών με το απολυτήριο Λυκείου, η Ευαγγελία Μουμούρη σχολίασε:

«Είναι σαν να σου λέει ένας άνθρωπος ότι έχεις σπουδάσει κι αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Γιατί να είμαι εδώ ανειδίκευτος εργάτης; Γιατί να μου λείπουν 4 χρόνια; Είναι τόσο άδικο που είναι πραγματικά αστείο, γι’ αυτό έχουν βγει όλοι στους δρόμους».