Συγκινημένη η Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή της Ελένης: «Να ‘ναι καλά εκεί που είναι»

Έλντα Πανοπούλου

«Όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος», είπε η Έλντα Πανοπούλου.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Έλντα Πανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, δεν άντεξε και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Περιστοιχίζομαι καθημερινά από νέα παιδιά που με παρασέρνουν. Αυτό που προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου είναι ότι ο πληθυντικός ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι προστασία», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου.

Η Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε και στις εποχές που ήταν τηλεοπτική παρουσιάστρια και έκανε μία σύγκριση με το σήμερα: «Στο μεταξύ μας δεν ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε όλα τα προγράμματα που παρουσιάζαμε πληρωμένα. Δεν χρειάζεται να ρίξω νερό στο κρασί μου. Αυτό που λείπει σήμερα είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι παρέες. Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω».

Για τον Γιάννη Δαλιανίδη, η Έλντα Πανοπούλου είπε συγκινημένη: «Ο Δαλιανίδης για κάποιους ήταν δύσκολος συνεργάτης, αλλά για μένα ήταν από τους αγαπημένους μου, να ‘ναι καλά εκεί που είναι. Τον Γιάννη Δαλιανίδη και την Ρένα Βλαχόπουλου θα τους ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Η Ρένα στο γάμο μου δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα και φάνηκε ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να φτουρήσει».

Η Έλντα Πανοπούλου τόνισε πως για τους καλλιτέχνες η ζυγαριά γέρνει πάντα υπέρ της επαγγελματικής ζωής: «Όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος. Έχω αγαπημένους φίλους και μαθητές που είναι σε θέση να αναπληρώσουν την έλλειψη στην προσωπική μου ζωή, που ασφαλώς υπάρχει».