Συγκινεί η Ελένη Καστάνη: «Όταν έχασα την αδελφή μου αισθάνθηκα ότι…»

Ελένη Καστάνη

«Η μαμά μου είναι 87 ετών, είναι πολύ μεγάλη και έχει επηρεαστεί πολύ από τον πόνο αυτό...»

Καλεσμένη στο Jenny Jenny, η Ελένη Καστάνη μίλησε μεταξύ άλλων στην Τζένη Μπαλατσινού για το πως είναι να πρέπει να κάνεις τους άλλους να γελάσουν όταν ο ίδιος μπορεί να βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση…

[dfp_ads id=236982]

«Είναι τραγικό όταν σου έχει συμβεί κάτι πολύ κακό, όπως είναι ας πούμε μια απώλεια ενός ανθρώπου δικού σου, είναι τραγικό το πως νιώθεις. Νιώθεις σχεδόν σαν βιασμός. Από τη μία μεριά είναι έτσι, από την άλλη είναι ότι ξεφεύγει και το μυαλό σου. Δηλαδή φεύγεις από τον πόνο. Εμένα μου συνέβη και κάτι άλλο, όταν είχα χάσει την αδελφή μου και έπαιζα τις πρώτες μέρες αισθάνθηκα ότι μπορεί να ήρθαν και κάποιοι θεατές για να δουν πως μπορεί να είναι αυτή σε αυτή τη φάση της ζωής της. Πως μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος που κάνει αυτό το τόσο κωμικό. Έκανα ένα εξαιρετικά κωμικό ρόλο στις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» και αισθάνθηκα έτσι σαν ρεύμα μεταφυσικά ότι μπορεί αν ξέρουν και κάποιοι το δεδομένο ότι έχω χάσει την αδελφή μου και μπορεί να ήρθαν και λίγο από αυτό» είπε η Ελένη Καστάνη και λύγισε όταν αναφέρθηκε στο πόσο της στάθηκε το παιδί της σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Η μαμά μου είναι 87 ετών, είναι πολύ μεγάλη και έχει επηρεαστεί πολύ από τον πόνο αυτό. Είναι τρομερό γιατί λες ότι είμαι εγώ 84-85 χρονών και φεύγει το παιδί μου. Είναι τραγικό» συμπλήρωσε η ηθοποιός.