Συγκινημένη η Ασπασία Κοκόση: «Μεγάλη θλίψη, δεν θέλω να μιλάω για αυτά δημόσια»

Ασπασία Κοκόση

"Έτρωγε μόνο ηλιόσπορους και έπινε ουίσκι. Έχασε ξαφνικά 35 κιλά. Έγινα ηθοποιός γιατί δεν μπορούσα όλο αυτό το βάρος επάνω μου", εξομολογείται η Ασπασία Κοκόση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν η Ασπασία Κοκόση, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Τσάβαλου. Οι ηθοποιοί, που φέτος συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση «Ο Μπακαλόγατος», μίλησαν για τη συνεργασία τους και μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, η Ασπασία Κοκόση αναφέρθηκε με συγκίνηση στην ξαφνική απώλεια του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν 13 ετών, η οποία της πυροδότησε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός, ούτως ώστε να βγάλει τη μητέρα της από τη θλίψη στην οποία είχε περιέλθει.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια για αυτά. Τα πράγματα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα, διότι γύρισα από το σχολείο και ξαφνικά είχε «φύγει» ο μπαμπάς μου. Ήταν ακαριαίο, ήταν ατύχημα. Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε μία μέρα», περιγράφει η Ασπασία Κοκόση και σοκάρει.

«Θυμάμαι πως η μαμά μου τότε δεν έτρωγε. Έτρωγε μόνο ηλιόσπορους και έπινε ουίσκι. Έχασε ξαφνικά 35 κιλά… θλίψη μεγάλη και για αυτήν και για μένα, απλώς εγώ το κρατάω τώρα λίγο», προσθέτει συγκινημένη.

«Αυτόματα, επειδή δεν μου άρεσε όλο αυτό που συνέβαινε γύρω μου, έγινα λίγο παραπάνω εξωστρεφής, εκδηλωτική, έλεγα αστεία. Προσπαθούσα να τους βάλω όλους σε ένα τέτοιο τριπάκι, να αλλάξω το κλίμα, γιατί δεν μπορούσα όλο αυτό το βάρος», εξομολογείται η Ασπασία Κοκόση.

«Ήμουν πάρα πολύ συνειδητοποιημένη από μικρή ότι η μητέρα μου έπρεπε οπωσδήποτε να βρει έναν σύντροφο, γιατί ήμουν ένα ζωηρό, έντονο παιδί και δεν ήθελα να «πέσει» αποκλειστικά επάνω μου και να ασχολείται μόνο με μένα», τόνισε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Της έλεγα: έλα να βγούμε μία βόλτα, να πάμε να ψωνίσουμε. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό για ένα παιδί 13 χρονών σημαίνει ότι δεν πέρασα εφηβεία. Απέκτησα έναν υπερβάλλοντα ζήλο στο να είμαι αστεία, το οποίο μάλιστα στην αρχή της δουλειάς μου δεν μου έκανε καθόλου καλό. Με παρεξηγούσαν, θέλει ένα μέτρο αυτό, το οποίο ήρθε με τη μητρότητα», παραδέχεται κλείνοντας η Ασπασία Κοκόση.