Συγκινημένη η Χριστίνα Λαμπίρη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές! «Ήταν μια περίεργη χρονιά…»

Χριστίνα Λαμπίρη
«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, αλλά δεν πειράζει. Ήταν επίσης μια ισχυρά διδακτική χρονιά για μένα προσωπικά».

Η εκπομπή “La Biri Biri” έριξε σήμερα αυλαία για τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, συγκινημένη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, από την άλλη, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, αν κρίνουμε από τα λεγόμενά της στο φινάλε της εκπομπής.

«Γενικώς ήταν μια περίεργη χρονιά, δεν τη λες και από τις εύκολες χρονιές. Δεν είναι αυτό που λέμε “κάναμε περίπατο φέτος”. Αλλά εδώ που τα λέμε, ποια τηλεοπτική χρονιά έχει υπάρξει εύκολη; Μπορεί να ήταν καλοπληρωμένη, μπορεί να ήταν ένα κλικ πιο χαλαρή, εύκολη δεν ήταν καμία. Για ανθρώπους που πραγματικά δουλεύουν στην τηλεόραση, που αγωνίζονται γι’ αυτό το μέσο, που το αγαπούν πάρα πολύ και θέλουν να περνάτε εσείς καλά γιατί από εσάς ζούμε όλοι εμείς εδώ. Αν πάψετε να μας παρακολουθείτε, πολύ απλά δεν υπάρχουμε.

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, αλλά δεν πειράζει. Ήταν επίσης μια ισχυρά διδακτική χρονιά για μένα προσωπικά. Πήρα πάρα πολλά μαθήματα, ελπίζω να τα κατάλαβα και να τα έχω εμπεδώσει, ώστε να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη. Να έχετε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, δύναμη, υπομονή, επιμονή, να μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο», είπε συγκινημένη η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε από την πλευρά της: «Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Χριστίνα για ένα «πάρτι» που κράτησε τρία χρόνια για μένα, τα γέλια μας, την ένωσή μας στις δύσκολες στιγμές που γίναμε όλοι μια γροθιά. Να σας αποχαιρετήσω κάπου εδώ, χίλια ευχαριστώ για μια υπέροχη διαδρομή τριών χρόνων. Να είστε όλοι καλά».