Συγκινεί ο Βαγγέλης Περρής με την αποκάλυψη για την τελευταία του συνομιλία με τον Θέμο Αναστασιάδη

Βαγγέλης Περρής

«Όταν με ενημέρωσαν για το θάνατό του, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά, τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά έχουμε επικοινωνία, μου αρέσει που έμεινε στο ύψος της και δεν έκανε εκπτώσεις. Όταν ξεκινήσαμε το “Όλα” δεν βρίσκαμε καλεσμένους, δεν ερχόταν άνθρωπος. Χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που ήρθε καλεσμένος. Ήταν περίζητητος και δεν πήγαινε πουθενά. Ήρθε σε εμάς και μετά άρχισαν να έρχονται κι άλλοι», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια: «Δεν διαχειρίστηκα εύκολα τον θάνατο του Θέμου. Αυτό που μου έχει μείνει από τον Θέμο ήταν τα ατελείωτα γέλια και τα γλυκά που έφερνε να μας μοιράσει. Ο Θέμος έτρεφε μεγάλη αγάπη σε όποιον είχε παιδιά. Όταν με ενημέρωσαν για το θάνατό του, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα. Στο τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε, είπαμε “θα τα πούμε την Τρίτη” και δεν τα είπαμε».

Ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Λιάγκας, στην προετοιμασία της εκπομπής, είναι γάτα αγκύρας, αλλά όταν βγαίνει στον αέρα γίνεται λιοντάρι. Με τον Γιώργο έχουμε διαφορετική οπτική γωνία σε πολλά γεγονότα. Στην τηλεόραση υπάρχει αυτοαναφορικότητα και τοξικότητα».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής είπε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της, επειδή δεν παρακολουθεί με τη δική σου ευκολία την πορεία της. Αν στεκόταν κριτικά απέναντι στην πορεία της, θα καταλάβαινε ότι έχει βασιστεί, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σε προσόντα τα οποία σιγά σιγά τα εξαφανίζει από το ρεπερτόριό της και τα αντικαθιστά με κάποια άλλα τα οποία είναι αντιπαθή».