Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Για μένα είναι ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε κοντά του»

Θανάσης Βισκαδουράκης

"Είναι ο άνθρωπος που το 1973 βρέθηκα δίπλα του στο ορφανοτροφείο" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Παρασκευή, στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην μακρόχρονη σχέση που έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον μικρό του γιο που φέρει τον έρωτα του καθώς και τους καταγγελλόμενους συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μεγάλη αδυναμία στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, του χρωστάω πολλά. Είναι ο άνθρωπος που το 1973 βρέθηκα δίπλα του στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσα τώρα και το σημαντικό είναι ότι σε μια φωτογραφία είμαι δίπλα του πέντε χρονών και αυτή τη στιγμή ο γιος μου, Ιερώνυμος είναι πέντε χρονών. Δηλαδή είναι σαν «εγγόνι» και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε το όνομα του γιατί για μένα είναι ο μπαμπάς μου».

«Εκείνος με μεγάλωσε κοντά του γύρω στα 12 με 13 χρόνια, από το νήπιο μέχρι και την τρίτη λυκείου».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τις καταγγελίες για τους συναδέλφους μου, λεμεινα αποσβολωμένος και δυστυχώς με λυπεί πάρα πολύ που έγιναν όλα αυτά. Στεναχωριέμαι πολύ για τα θύματα. Οι άλλοι τώρα θα πάρουν την δικαστική οδό και από κει και πέρα οι Αρχές θα αποφασίσουν» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.