Συγκινεί ο Στάθης Σχίζας: «Πήρα αγκαλιά τον πατέρα μου και δάκρυσε, εμένα με τελείωσε»

Στάθης Σχίζας

Όσα δήλωσε ο Στάθης Σχίζας,

«Είμαι ανοιχτός σε μία πρόταση για το All Star Survivor», είπε ο Στάθης Σχίζας σε δηλώσεις του στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον νικητή είχαν ιδρώσει τα χέρια του από το άγχος. Ακόμα, ο νικητής του survivor, αναφέρθηκε στο συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα του, αλλά και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όταν είδα τον πατέρα μου συγκινήθηκα κι εγώ. Με το που με είδε έλεγε στη μητέρα μου ο γιος μου. Τον πήρα αγκαλιά, συγκινήθηκε και δάκρυσε. Του είπα που ήμουν αλλά δεν καταλάβαινε πολλά αυτά που το έλεγα. Μόνο που είπε ο γιος μου, εμένα με τελείωσε» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«(Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου) ακόμα τη διεκδικώ. Από τη μέρα που τη γνώρισα φανταζόμουν ότι θα είμαστε μαζί… Νομίζω ότι ο έρωτας δεν πεθαίνει, όπως λένε αλλά σβήνει όταν τον αφήσεις. Εγώ δεν έχω αυτόν το σκοπό. Κάθε μέρα την αγαπώ και την ερωτεύομαι πιο πολύ. Δεν σκέφτομαι το γάμο αλλά να ζήσω μαζί της. Ο γάμος είναι πολύ μικρός μπροστά σε αυτά που σκέφτομαι» πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας.