Συγκινεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος

"Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό και είναι εφιάλτης μου, έκανα λάθη" εξομολογείται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, με αφορμή και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εξομολογήθηκε πως «η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο Humans. Όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και άρχισε πια να ξεχνάει πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήμουν με την μητέρα μου. Δηλαδή δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα μια άρνηση».

«Όταν κάποιος σε ρωτάει συνέχεια τα ίδια πράγματα, ρε παιδί μου, δεν μπορείς να το δεχθείς. Αρχίζεις και θυμώνεις και θέλεις να τον διορθώνεις. Κάτι το οποίο βέβαια είναι ακριβώς ένα τίποτα και το θέμα είναι ότι αγχώνεις και τον άλλον. Είναι αυτά τα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις σίγουρα αλλά βγάζεις και το δικό σου πρόβλημα».

«Το χειρότερο είναι να σου φεύγει έτσι, σιγά σιγά, ο άνθρωπος σου ή τουλάχιστον ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δηλαδή ούτε καν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό τους, σίγουρα όμως για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν μπορείς να αντέξεις κάποια πράγματα και φεύγεις από την πραγματικότητα και πας κάπου αλλού. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, εγώ όμως δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό και είναι εφιάλτης μου. Οπότε έκανα λάθη» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.