Συγκινεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει»

Γιώργος Πυρπασόπουλος

"Όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι να ευχηθείς" διευκρινίζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την σχέση με τον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος και έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξομολογήθηκε πως «πρόσφατα; έχασα τον μπαμπά μου ο οποίος είχε και ένα μεγάλο αρχείο της γιαγιάς μου, Μαρίκας Νέζερ που θέλει μια αναδιάταξη. Ευτυχώς πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήεθια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο στον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν αλλά τον τελευταίο του μήνα κατέπεσε λίγο».

«Ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος. Εντάξει, όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. Και εκείνος το καταλάβαινε λίγο με έναν τρόπο. Με το μωρό μας χάρηκε πάρα πολύ, χάρηκε τρομερά και ήταν δώρο για εκείνον έτσι όπως ήρθε».

«Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω. » συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.