Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του – «Είμαι ευλογημένος που του είπα πολλά σ’ αγαπώ»

Γιάννης Βαρδής

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσαν συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον αείμνηστο πατέρα του, αποκαλύπτοντας τι του είχε πει πριν από πολλά χρόνια.

«Θυμάμαι περιστατικό που κάποιος έπιασε τον πατέρα μου στο δρόμο και του είπε… δεν μου αρέσουν καθόλου τα τραγούδια σου. Ήταν κακότροπο. Δεν βάζω δικά μου τραγούδια και του πατέρα μου στο σπίτι. Θέλω από μόνα τους μεγαλώνοντας να ανακαλύψουν ποιοι είμαστε.

Υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου και σιγά σιγά θα αρχίσουν να δίνονται σε καλλιτέχνες που πραγματικά θέλουν να τραγουδήσουν κομμάτια του πατέρα μου. Θέλω όταν τελειώσει όλο αυτό με τον κορονοϊό να γίνει μια συναυλία για να γνωρίσουν όλες οι γενιές τον πατέρα μου. Είμαι τυχερός και ευλογημένος που πρόλαβα να πω στον πατέρα μου πολλά πράγματα, πολλά “σ’ αγαπώ”.

Τα πρώτα χρόνια που συμβιώσαμε υπήρχε τεράστιο χάσμα ανάμεσά μας. Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης μου είπε “σου ζητώ συγγνώμη γιατί προσπαθώ να σε κάνω σαν κι εμένα. Άνοιξε τα δικά σου φτερά”. Έχω κρατήσει επαφή με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τον μπαμπά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.