Συγκινεί ο Γιάννης Μαρακάκης: «Βλέπαμε ότι έρχεται το τέλος αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις»

Γιάννης Μαρακάκης

"Νομίζω ότι όλα όσα ήθελα να του πω τα καταλάβαινε γιατί ο πατέρας μου έφυγε από Αλτσχάιμερ" εξομολογήθηκε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μαρακάκης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος του αλλά και την διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαρακάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ερωτευμένος με την δουλειά μου. Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο ως σήμερα και ακόμα δέχομαι αλλά χαμογελάω γιατί αν δεν έχει πόλεμο σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Η τηλεόραση με βοήθησε αλλά μου έκανε και μεγάλη ζημιά καθώς είναι κάτι αδηφάγο. Συνέχεια μου γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση αλλά όχι, με τίποτα δεν θα μπορούσα να τις ακολουθήσω».

«Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2016 αλλά δεν ξεπερνιέται η απώλεια του. Καμιά απώλεια νομίζω πως δεν ξεπερνιέται. Βλέπαμε ότι μπορεί να έρχεται το τέλος αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις ή μάλλον δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν αυτό συμβεί. Τότε έχει κάποιες άμυνες ο οργανισμός σου, ο εγκέφαλος και η ψυχή σου».

«Νομίζω ότι όλα όσα ήθελα να του πω τα καταλάβαινε γιατί ο πατέρας μου έφυγε από Αλτσχάιμερ. Μπορεί να θυμόταν το όνομα μου αλλά αισθανόταν. Όταν με έβλεπε, όταν με ακουμπούσε και όταν προσπαθούσαμε να περπατήσουμε μαζί καταλάβαινε ότι είμαι εγώ οπότε μέσα από αυτή τη σύνθετη επικοινωνία, που ήθελε ειδική αποκωδικοποίηση, θεωρώ ότι είχαν περάσει αυτά που έπρεπε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μαρακάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.