Συγκινεί ο Δημήτρης Κόκοτας για την απώλεια του πατέρα του: «Με θλίψη φέρνω στο μυαλό μου κάποια πράγματα»

Δημήτρης Κόκοτας

"Είναι πολλές οι φορές που λέω, "μπαμπά τι κάνω εδώ;" και κάθε μέρα τους μνημονεύω" ομολογεί ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια των αγαπημένων του γονιών.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κόκοτας εξομολογήθηκε πως «έφυγαν και οι δυο γονείς μου από την ζωή. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου το τελευταίο διάστημα. Η σκέψη και για τους δυο γονείς μου είναι καθημερινή και τους μιλάω. Τους μιλάω κανονικά, είτε φωναχτά είτε σκεπτόμενος».

«Είναι πολλές οι φορές που λέω, «μπαμπά τι κάνω εδώ;». Κάθε μέρα τους μνημονεύω, κάθε μέρα τους σκέφτομαι πολλές φορές μες στη μέρα. Η δική μας οικογένεια ήταν και παραμένει αγαπημένη. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι συνέχεια μαζί μας. Έτσι το καταλαβαίνω, έτσι το νιώθω και έτσι δουλεύει και για εμάς συναισθηματικά πολύ καλά».

«Με πολλή θλίψη πολλές φορές φέρνω στο μυαλό μου κάποια πράγματα. Γιατί όταν έρχεται η ζωή στο τέλος είμαστε εγωιστές και θέλουμε τους γονείς μας συνέχεια εδώ αλλά παρόλα αυτά η σκέψη και ο συλλογισμός μου, σε οτιδήποτε είναι αυτό και αφορά τη ζωή με τους γονείς μου, μου δίνει τρομερή δύναμη και διάθεση για τη ζωή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.