Συγκινεί η Ζωή Παπαδοπούλου για την αναγκαστική διακοπή κύησης που είχε

Ζωή Παπαδοπούλου

"Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου", εξομολογείται η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Πρωινό, μετά τη συγκινητική της ανάρτηση για τη δεύτερη αποβολή της. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βιώνουν κάτι ανάλογο.

«Το έγραψα πολύ αυθόρμητα. Ήταν η δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”.

Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και αμέσως πήρα δύναμη. Εγώ ένιωσα ότι έχω αποτύχει αλλά μόλις είδα το βλέμμα του Θοδωρή είπα “προχωράμε, όλα καλά, δεν πειράζει”. Γιατί όχι και σε μένα, συμβαίνει σε όλες. Επειδή έχει συμβεί φυσικά οπότε γιατί να μη συμβεί φυσικά και η εγκυμοσύνη» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Ο σύζυγος της Ζωής Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος, μπήκε στο πλατό, στάθηκε δίπλα στη γυναίκα του και είπε από την πλευρά του: «Να είναι δίπλα στη γυναίκα τους, να μην το βάζουν κάτω και να τη στηρίζουν. Να προσπαθούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ εκείνη την ώρα, το έκρυψα, στεναχωρήθηκα, δεν της το δείχνω» είπε από τη μεριά του».